Uitnodiging 12e Familiedag Katuin / Katoen

24 september 2022 in Sellingen

Geachte heer, mevrouw,

Met heel veel plezier, en blij dat het weer kan, nodigen wij u en uw familie uit voor het bijwonen van alweer de 12e familiedag van de families Katuin en Katoen.

De familiedag wordt georganiseerd door de ´Vereniging Berend Katuin´, opgericht op 13 juni 2002 in Winschoten. Was de vereniging oorspronkelijk opgericht om het stamboomonderzoek, opgezet door wijlen Berend Katuin voort te zetten, inmiddels is het sociale aspect van de vereniging net zo belangrijk. We organiseren dit jaar dan ook al de 12e familiedag. We hopen op een grote opkomst.

Dit jaar vindt de familiedag plaats in Sellingen bij: Restaurant de Ruiten Aa, Zevenmeersveenweg 1, 9551 VT Sellingen. Tel. 0599-322006.

Er is veel tijd om bij te praten en we eten gezellig met elkaar. Ook zullen er verhalen worden verteld en  is er op stamboomgebied veel te ontdekken.

Het globale programma van de familiedag:

10.30 – 11.00                 :Aankomst in Sellingen

11.00 – 13.00                  :Welkomstwoord door de voorzitter, koffie/thee en gebak,

                                       veel tijd om bij te kletsen, (opnieuw) kennis te maken etc.

13.00 uur – 15.00 uur     :Warm en koud buffet

15.00 uur                        :Tijd voor o.a. mooie verhalen en/of voor een wandeling

16.15 uur                        :Einde familiedag

De kosten voor de familiedag bedragen € 30.– voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar betalen € 15,–. In dit bedrag zijn inbegrepen koffie/thee met wat lekkers, een warm en koud buffet en 2 consumpties.

Hier vindt u een inschrijfformulier waarop u kenbaar kunt maken met hoeveel personen u komt op de familiedag op zaterdag 24 september 2022. Om tijdig in te kunnen schatten hoeveel mensen we kunnen verwachten op de familiedag, stelt de vereniging het op prijs dat u het  inschrijfformulier voor 1 september a.s. retour stuurt aan de secretaris van de Vereniging Berend Katuin. Eventuele dieetwensen graag vermelden op dit formulier.

We bereiken op deze manier niet alle familieleden Katuin en Katoen. Praat er daarom over met uw familie en maak ze attent op deze familiedag! Zegt het voort, zegt het voort!

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 24 september!

Geke Katuin

Secretaris Vereniging Berend Katuin

Vinkenslag 25

9561 CM Ter Apel

geke@katuin.eu